COMPELLO ANSETTER: Kari Lindh, Mari Evensen og Arne Lundal er nyansatte i programvareselskapet Compello. (Montasje: IT-Bransjen)

Tre til Compello

Mari Evensen og Arne Lundal er nyansatte konsulenter, Kari Lindh er ny prosjektleder og system spesialist i programvareselskapet.

Programvareselskapet Compello Software, utvikler og leverandør av elektroniske fakturaløsninger og EDI (electronic data interchange) fortsetter å vokse.

Mari Evensen er nyansatt konsulent i Compello. Hun begynte 4. januar 2016, og kommer til selskapet fra stillingen som systemutvikler i Essenticion. Evensen har tidligere også vært seniorkonsulent og systemutvikler i Atea, konsulent i Vitari og Locus, samt senior systemanalytiker i Accenture.

Evensen er utdannet programvareutvikler med it-bachelor fra Høgskolen i Buskerud og Vestfold (HBV) i teknologibyen Kongsberg.

Kari Lindh er nyansatt systemspesialist og prosjektleder i Compello. Han begynte i ny stilling 4. Januar 2016, og vil jobbe for Support & Operations med Compello sin skytjeneste Invoice Approval, både for Norge og Sverige. Lindh kommer til Compello fra stillingen som system spesialist i Enoro i Sverige. Han har dessuten tidligere jobbet i Compello som EDI konsulent fra 2007 til 2012. 

Lindh har også erfaring som it-konsulent i IT-Resurs, it-tekniker i Folktandvärden Stockholm og som leder for Services and Solutions i Siemens. Han har også jobbet som organisator og sjef for nett og media for Stockholm Pride fra 2005 til 2009.

Arne Lundal er nyansatt EDI-konsulent i Compello, fra 1. desember 2015. Lundal har lang erfaring fra konsulentarbeid og prosjektledelse, blant annet fra DNB Factoring og Statoil Fuel & Retail. Han kommer til Compello fra stillingen som konsulent i ATPO.