NY SELGER: Tom Henriksen har 15 års erfaring fra it-bransjen.

Core Services styrker salget

Tom Henriksen skal drive løsningssalg.

Publisert Sist oppdatert

Basert på den gode utviklingen til selskapet og ønske om å kunne jobbe mer strategisk på it-siden med flere bedrifter ansetter Core Services flere selgere i disse dager, ifølge en pressemelding.

-- Det er svært gledelig å kunne styrke «Core teamet» med flere dyktige personer med lang erfaring fra IT bransjen, sier administrerende direktør Britt Aas Fidjestøl i Core Services .                                                                           

Infrastruktur

Nyansatte Tom Henriksen har 15 års erfaring fra it-bransjen, hvor han har jobbet med løsningssalg mot offentlige og private bedrifter.

-- Jeg trives veldig godt med løsningssalg, hvor kompetanse og forståelse for helheten er nøkkelen for å skape tillit, sier Henriksen. Han opplever at Core Services har en unik posisjon i markedet når det gjelder kompetanse og erfaring på infrastrukturløsninger, samtidig som de har en tydelig strategi og solid erfaring relatert til implementering av software definert datasenter (SDDC).

-- Jeg gleder meg til å bli en del av «Core teamet» og kunne jobbe med nye og eksisterende kunder på disse områdene, avslutter Tom Henriksen.