PRODUSENTEN: Elin Festøy produserer spill i eget selskap Teknopilot, og driver forretningsutvikling og er markedsansvarlig for Hamar Game Collective. (Foto: Privat)

Ny i Hamar Game Collective

Spillprodusenten Elin Festøy er nyansatt forretningsutvikler og markedsansvarlig i HGC.

Elin Festøy er nyansatt forretningsutvikler og markedsansvarlig i Hamar Game Collective (HGC). Festøy er også film- og transmedieprodusent i eget selskap Teknopilot i samarbeid med HGC-medlem Sarepta Studio.

HGC har på bare tre år gått fra å være en samling gründerbedrifter innen spillutvikling til å bli et etablert fellesskap for erfarne spillutviklere, og har nylig flyttet inn i nye lokaler i Hamar sentrum. Samtidig er Festøy ansatt for å utvikle HGC videre.

- For meg er dette virkelig drømmejobben. Spillbransjen peker seg ut som en av de mest innovative og internasjonalt rettede næringene i Norge, sier Festøy i en melding.

Festøy har foruten erfaring fra eget selskap jobbet innen kommunikasjon og media. Hun har vært partner i kommunikasjonsbyrået Medigan, kommunikasjons- og markedssjef i Geodata, redaktør i it-avisen Dagens It og Ukeavisen Telecom samt journalist i Nettavisen og Origo.

Festøy er utdannet innen it ved Rheinisch-Westfälische Technische Hochschule Aachen, cand.philol. i litteratur og språk ved Universitetet i Oslo og master i ledelse, bedriftsøkonomi og digital kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI.