LANDSSJEF: Per Kristian Tandberg skal realisere Dream Brokers ambisjoner i Norge.(Foto: Dream Broker/Kilian Munch)
LANDSSJEF: Per Kristian Tandberg skal realisere Dream Brokers ambisjoner i Norge.(Foto: Dream Broker/Kilian Munch)

Dream Broker trapper opp

Per Kristian Tandberg blir landssjef.

Publisert Sist oppdatert

Dream Broker, som etablerte seg i Norge i 2014, står foran fase to i ekspansjonen her i landet, i følge en pressemelding. Utnevnelsen av Per Kristian Tandberg er den første av 10–15 planlagte ansettelser ved det norske kontoret.

Som landssjef i Norge er Tandberg ansvarlig for selskapets salgsdrift i Norge, anskaffelse av nye kunder og håndtering av kundeforhold. 

Før han ble med i Dream Broker, jobbet Per Kristian Tandberg som partner i Expense Reduction Analysts Ltd. Han har tidligere vært administrerende direktør i Liquid Barcodes og daglig leder for Nord-Europa i Advertising.com. Han har master i business og økonomi fra Handelshøyskolen BI.

Videokommunikasjon

Dream Broker sier de vil investere stort i Norge, fordi de har ser store avsetningsmuligheter her. Tandberg skal hjelpe dem å nå målet om å revolusjonere videokommunikasjon og styrke foretakene til Dream Brokers nordiske kunder.

-- Vi investerer nå stort i Norge, og vi trenger et eksepsjonelt administrativt talent som kan oppnå de visjonene og målene vi har for landet. Per Kristian Tandberg har solide meritter og de ferdighetene og den kompetansen som trengs for å lykkes. Med hans internasjonale, omfattende administrative erfaring tror jeg vi kan oppnå mye. Spesifikt er målet vårt for 2016 å ansette 10–15 nye talenter og tilegne oss dusinvis av nye kunder, sier Mika Ahokas, som er administrerende direktør i Dream Broker.

-- Jeg har en lidenskap for teknologier som endrer fremgangsmåter. Jeg tok en dyp kikk på Dream Broker, løsningen og verdianslaget og innså at selskapet har evnen og viljen til å revolusjonere måten selskaper kommuniserer på, sier Tandberg, som mener Dream Broker har globale potensialer..