SKYSPESIALIST: Frank van Tol har lang og variert it-bakgrunn. (Foto: Rommen | Bravenboer Fotography)
SKYSPESIALIST: Frank van Tol har lang og variert it-bakgrunn. (Foto: Rommen | Bravenboer Fotography)

Nordclouds nye tekniske direktør

Skyspesialisten Frank van Tol er hentet inn fra Nederland.

Publisert Sist oppdatert

Nordclouds norske organisasjon er i rask vekst, og kontoret i Oslo er Nordcloud-gruppens raskest voksende. For å forsterke veksten har Nordcloud nå ansatt den erfarne hollenderen Frank van Tol, som med norsk kone kunne tenke seg å flytte hit, får vi vite i en pressemelding.

Den nye tekniske direktøren har en lang og variert it-bakgrunn, og har hovedsakelig jobbet med skyen de siste årene. Han kommer til Nordcloud etter å ha vært selvstendig rådgiver og konsulent med fokus på skyen og på automatisering av infrastruktur. Han er sertifisert av Amazon Web Services.

Raskest voksende

– Ettersom Norge er det raskest voksende landet i Nordcloud-gruppen, er vi svært fornøyd med å få Frank ombord som vår nye tekniske direktør, slik at vi kan fortsette veksten. Frank har lang erfaring fra å levere rådgivning innen sky og automatisering av infrastruktur, så vel som konkret implementering av public cloud- og hybrid cloud-løsninger. Vi ser frem til å la våre norske kunder møte og jobbe med han, og ønsker han hjertelig velkommen til Norge, sier Sophus Slaatta, som er daglig leder for Nordcloud Norge

Slaatta foreller at Nordcloud er Europas ledende systemintegrator innenfor public cloud, og er strategisk samarbeidspartner med AWS, Google og Microsoft innenfor dette området. Selskapet har ca 100 ansatte i Norge, Finland, Sverige, Tyskland, Storbritannia og Holland. Det norske kontoret er det raskest voksende i selskapet, og ansetter nå Frank for å øke veksten ytterligere.