FRAMTIDIG NØKKELPERSON: Maren Norby deltar på Procanos lederutviklings-program. (Foto: Privat)

Procano på talentjakt

Maren Norby gjennomgår 18 måneders trainee-program.

Publisert Sist oppdatert

Management Trainee-programmet kvalifiserer til nøkkelposisjoner i Procanos virksomhet, ifølge pressemelding. Intensjonen er at hun de neste 18 månedene vil bevege seg mellom organisasjonens ulike avdelinger og få et grundig og helhetlig bilde av hvordan bedriften fungerer.

Etter endt program vil Maren Norby bli en fast medarbeider i avdelingen for kunderelasjoner, med særlig ansvar for å betjene og ivareta Procanos om lag 240 kunder.

I vårt Management Trainee-program vil vi gi nyutdannede en unik mulighet til å starte sin karriere. Med stort ansvar og utfordrende oppgaver fra første dag tilbyr vi en bratt læringskurve», sier Managing Director i Procano, Jørgen Berg.

­— Ulik bakgrunn

— I vår bransje må vi være innovative og kunne tilpasse oss stadige endringer. I Management Trainee-programmet er vi derfor på jakt etter initiativrike personer med høyt ambisjonsnivå, forteller Christian O. Breivik, direktør for kunderelasjoner i Procano.

— Vi satser på kandidater med ulik bakgrunn, og noen ganger også med en kompetanse vi ikke kjenner fra før. Erfaring har vist oss at nyutdannede bringer med seg energi og ser vår virksomhet gjennom nye øyne, dette opplever vi at stimulerer til nytenkning.

Maren Norby er nyutdannet fra NTNU med en mastergrad i medier, kommunikasjon og it. Gjennom sine fem år har hun spesialisert seg på forholdet mellom teknologi og brukere, for på denne måten å bedre kunne sikre at tekniske muligheter svarer til brukeres behov.

— Vi fokuserer på hvordan kunden arbeider, ikke nødvendigvis på hva de forteller at de gjør. I dette arbeidet ser vi for oss at Maren sin bakgrunn vil komme godt med. Hun vil fungere som et bindeledd mellom våre teknikere og kunder, en rolle som vi mener er avgjørende for å gi god kundeoppfølging. Vi ønsker Maren velkommen til Procano, avslutter Berg.