ERFAREN: Arne Aashildrød skal bistå Netapps største kunder. (Foto: Nils Holm)
ERFAREN: Arne Aashildrød skal bistå Netapps største kunder. (Foto: Nils Holm)

Netapp ansetter storkundeansvarlig

Arne Aashildrød har jobbet med å utvikle forhandlerkanalen i ulike selskaper.

Publisert Sist oppdatert

Arne Aashildrød kommer fra stillingen som Territory Sales Manager i Qliktech Norway, hvor han to og et halvt år har solgt innsikts- og analyseløsninger til virksomheter innen bank/finans, media/telco og retail, ifølge pressemelding. 

Lang bransjeerfaring

Aashildrød har jobbet med salg i it-bransjen i hele sin karriere, både direkte og som ansvarlig for å bygge og utvikle forhandlerkanalen for ulike selskaper.   Han har vært i selskap som Computer Associates, EMC, RSA (sikkerhetsdivisjonen i EMC) og RES Software. 

–  Jeg gleder meg til å bistå Netapps største kunder med å forenkle og bedre tilgang og administrasjon av en eksplosivt økende datamengde.  Når jeg skulle tilbake til denne delen av bransjen var Netapp det beste alternativet både når det gjelder løsninger og kultur, sier Aashildrød.

– I et tøft marked ser vi at Netapps løsninger og teknologier vinner markedsandeler i Norge. Vi trenger derfor nye mennesker som kan fortsette å bidra til ytterligere vekst og forsterke vårt team for å ta opp konkurransen med HPE. Vi ser tydelig at Dells oppkjøp av EMC skaper enorme muligheter for Netapp. Dette sier sier Stian Aarhus, norgessjef i Netapp.

Fått ny jobb eller ansatt noen? Fortell oss om det på ITBransjen@cw.no. Husk bilde.