GOD JUL: Redaktør Charles Williamsen og salgsansvarlig Morten Bratlie, ønsker lesere og annonsører en velfortjent god jul med gode ønsker og snarlig gjensyn i 2016!

God jul og enda bedre nytt år!

2016 blir et godt nytt år med ny giv for IT-Bransjen med flere nyheter på nett, kvartalsvis magasin og bransjetreffet Channelworld 21. april.

I november relanserte i vi papirmagasinet IT-Bransjen.  Etter gode tilbakemeldinger og konstruktive innspill til videre redaksjonell satsing, tar vi skrittet fullt ut og sørger for at it-bransjen får et medium de fortjener.

Flere nyheter på nett, kvartalsvis glanset magasin og bransjetreffet Channelworld 21. april blir vår satsing i 2016.

For nye og gamle lesere er fagbladet og nettstedet IT-Bransjen et nyhetsmedium som går ut til landets forhandlere, konsulenter, systemintegratører, distributører og produsenter som selger it-tjenester, - produkter og -programvare gjennom det vi kaller it-kanalen. Vi skriver om aktørene i markedet og går i dybden om aktuelle markeder og teknologier ut i fra målgruppens perspektiv.

Fra januar 2016 vil vi knytte til oss en redaksjonell ressurs og øke vår daglige nyhetsdekning på vår nettside som ligger her under Computerworld www.cw.no/it-bransjen.

Bransjetreffet Channelworld går av stabelen 21. april i Oslo og skal være et faglig møtested mellom forhandlere, konsulenter, systemintegratører, distributører og produsenter. Programmet vil foreligge 15. januar og du kan enten følge med her på vår nettside eller gå direkte til www.channelworld.no.

Neste utgave av magasinet IT-Bransjen er helt gratis og kommer ut 12. april. Den går ut til forhandlere, konsulenter, systemintegratører, retailere, distributører eller produsenter innen IKT.

Hvis du ikke mottok bladet i november, send en epost til itbransjen@cw.no så setter vi deg på distribusjonslisten. 

Så da er det bare å ønske dere en velfortjent god jul med gode ønsker og håp om å se dere igjen i 2016!

Hilsen redaksjonen, salgsgutta og resten av gjengen hos utgiver Computer Communications!