NYE: Idar Lund, Trond Johnsen og Johnny Lam blir en del av SecureLink. (Foto: Secure Link)
NYE: Idar Lund, Trond Johnsen og Johnny Lam blir en del av SecureLink. (Foto: Secure Link)

SecureLink Norway øker staben med tre mann

Ansetter Idar Lund, Trond Johnsen og Johnny Lam.

Publisert Sist oppdatert

Sikkerhetsselskapet SecureLink Norway AS som ble kjøpt av det franske telecom-selskapet Orange i juli 2019, styrker virksomheten og ansetter tre nye medarbeidere. Det skriver selskapet i en pressemelding. 

Kompetanse

Idar Lund startet som ny Senior Security Advisor i SecureLink 1. oktober. Lund er sertifisert på en rekke sikkerhetsområder, og har også bidratt til å lage sertifiseringseksamener på blant annet AlienVault.

Lund kommer fra stillingen som sikkerhetsarkitekt i NetSecurity, og har de siste årene drevet med sikkerhet i forbindelse med valggjennomføringen i Norge.

I tillegg har SecureLink også hentet inn Trond Johnsen som Senior Security Advisor og Johnny Lam som Junior Security Advisor.

Begge startet opp 1. november. Trond Johnsen har bred og tung erfaring fra stillinger i Itera, IBM og Evry og vil styrke SecureLink sin kompetanse på cloud-sikkerhet innen hybride- og multi cloud-miljøer.

Lam kommer til SecureLink fra Mnemonic der han de siste to år har vært en del av SOC -teamet, han har også en dataingeniør Bachelor fra OsloMet gjennomført på kun to år.

– Menneskene bak teknologien er våre viktigste ressurser og denne gjengen er et energisk og friskt pust i vårt miljø, sier Thomas Kronen, Country Manager i SecureLink Norge.

– Jeg ønsker Idar, Trond og Johnny hjertelig velkommen til SecureLink, og er helt sikker på at de vil bidra til at vi når vår ambisjon om å bygge Norges beste miljø innen IT-sikkerhet.