NYE I CONSPETOS: Karl Blom er ny salgssjef, Camilla Bakken Kvernstuen er ny regionleder i Oslo og Bård Magnus Bergersen er ny seniorkonsulet i Conseptos. Seniorkonsulent Bjørn Harald Vognild-Olsen er også nyansatt, men var ikke tilstede da bildet ble tatt. (Foto: Conseptos)

Fire nye til Conceptos

It-konsulentselskapet Conceptos styrker staben med nye konsulenter og ledere.

Publisert Sist oppdatert

It-konsulentselskapet Conceptos utvider staben med fire årsverk og ansetter det selskapet i en pressemelding beskriver som solide teknologer med rådgiver-profil i kombinasjon med høy hands-on-kompetanse. Eller på godt norsk; to nye konsulenter.

Bård Magnus Bergersen er på plass som seniorkonsulent. Han vil være rådgiver skråstrek teknisk prosjektleder hos Conceptos. Bergersen har sin mastergrad fra UiO, og har tidligere vært ansatt  i SysIT, Direktoratet for nødkommunikasjon og Kreftregisteret.

Samtidig har Bjørn Harald Vognild-Olsen begynt som seniorkonsulent i Conceptos. Han er inne som systemutvikler og arkitekt. Mastergraden er fra NTNU. Tidligere har han blant mye jobbet med produktutvikling, arkitektur og systemutvikling i Unit4 og Netlight Consulting.

Ny regionleder

En ny salgssjef er også på plass i Conceptos. Karl Blom vil arbeide bredt mot ulike markedssegmenter. Blom er sivilingingeniør fra NTNU og har salgserfaring fra blant annet SAP, Redpill og Oracle.

Til sist har Camilla Bakken Kvernstuen begynt som regionleder i Oslo. Hun kommer fra Experis og hvor hun har hatt ulike lederstillinger de siste årene. Som regionleder skal hun sørge for et godt resultat, lede konsulentene og rekruttere nye når det trengs.