Foto: Goodnotes

Goodnotes 6

KI kommer til håndskrevne notater - perfekt til iPad.

Publisert

Er du én av de som bruker din iPad med Apple Pencil til å ta håndskrevne notater med?

Da har en god app - Goodnotes, som med versjon 5 ble årets app for iPad ifjor - fått interessante nye funksjoner. Slik som KI. Pent designet er den også.

Sjekk ut promo-videoen under - der er lett å la seg bli revet med av funksjoner som auto-korrektur av håndskrift, eller komplettering av hele ord i din egen håndskrift (kommer om litt). 

Men det hele avhenger jo av støtte for det språket du velger å benytte. Og om det er engelsk, eller tysk, eller nederlandsk, eller ett av flere andre så har du det fint. Men om du tenker at dette skal du bruke på din norske tekst, ja da må du nok vente litt til. 

Når det er sagt så er det mange andre fine funksjoner, også - inkludert tegning og figurer. Eller at man kan få hjelp av kunstig intelligens til å løse matte-problemer, eller få svar på spørsmål i forbindelse med research (igjen: avhengig av språket). 

Heldigvis finnes det mulighet for å teste funksjonaliteten, inkludert om det å søke i håndskreven tekst ved hjelp av automatisk tekstgjenkjenning faktisk fungerer for deg. 

Goodnotes 6 er lagt opp slik at du kan abonnere på tjenesten, eller også betale for appen med et éngangsbeløp. Dette kan vi like.

Du kan lese mer om Goodnotes 6 her. Goodnotes 6 finnes for iPhone, iPad og Mac. Du finner nedlastingslenke til AppStore under.

Download on the App Store