WWW: Alltid tilgjengelig på nett (Foto: Apple)

Apple Music i nettleseren

Beta-stempelet er borte. Med en moderne nettleser er det fritt frem for musikk-spilling også på andre plattformer.

Publisert Sist oppdatert

Apple Music som web-tjeneste er ute av beta.

Og har du en moderne nettleser så har du dermed tilgang til biblioteket ditt uavhengig av plattform og maskinvare. Du trenger bare nettilgang.

Apple Music i nettleseren

Apple ligger i hard konkurranse med Spotify om å strømme musikk til flest mulig, og i disse karantene-tider er det godt å ha ubegrenset tilgang til musikk over eteren.

Og på sikt, når vi nå etterhvert kommer oss ut i møte med andre, så er det fint å kunne dele dette også med andre. Enten via dele-funksjonen på en iPhone, via blåtann-anlegget, eller også simpelthen i nettleseren.

Med Apple Music-strømmetjenesten har du tilgang til over 60 millioner lydspor, og dette er nå tilgjengelig via denne adressen - music.apple.com -  på de fleste plattformer som har støttede nettlesere - inkludert Linux.

Brukergrensesnittet er sammenliknbart med iTunes (Music i macOS Catalina), og om du vil sende kontrollen over til iTunes så er det en knapp for det. Du kan kalle opp det lagrede innholdet ditt, inkludert spillelister, og også legge til objekter i biblioteket. 

Alle funksjoner vil ikke være å finne der, som for eksempel sangtekster, og det er ikke sikkert det noensinne vil komme til å skje heller. Men inntil videre er vi ganske fornøyde. Test selv!

Via AppleInsider