Foto: Apple
Foto: Apple

Midnatts-messe med Apple

Nesten, ihvertfall: Det blir lanseringsevent natt til Allehelgensaften. Scary! 

Publisert

Halloween er big deal i USA - så hvorfor ikke ha et Apple-event om natten?

I et høyst uvanlig trekk har Apple bestemt seg for å avholde et lanserings-event på kvelden i California, noe som for vår del betyr midt på natten klokken 01:00. 

Tag line for invitasjonen er Scary fast, og alle som mener å vite noe som helst om Apple sier at det er snakk om lansering av nye Mac-modeller. På Apples nettsider for eventet kan man også se en animasjon av invitasjonsgrafikken som morfer inn i en Finder-logo, så ja - det blir ny Mac.

I tillegg til ny Mac kan det også komme en ny iPad, og da kanskje en iPad Pro. Med hentydning til "skummelt fort" så tror vi at det er snakk om nye modeller som har M3-brikken innenbords, og da antakelig i litt ulike konfigurasjoner. 

Hvilke Mac-modeller snakker vi om? Mange har pengene sine på en ny iMac, men det er selvfølgelig flere muligheter. Skrivebords-modellene er et naturlig sted å begynne for å lansere nye Mac-maskiner.

Apple har en egen nettside for eventet, der du også kan hente en kalender-oppføring (men vær klar over at den legger seg i kalenderen med en påminnelses-alarm, som du kanskje ønsker å slette). Tidspunktet er 01:00 tirsdag morgen den 31. oktober, og det hele skal vare i to timer frem til klokken 03:00. Så det får oss til å tro at Apple har mye på hjertet.

Dette eventet blir et rent opptak, uten pressen til stede under visningen. Så om du ikke vil legge om døgnet under uken så kommer det nok et opptak rett etterpå.

Via Apple