Apple Watch Series 7

Apple oppdaterer smarturet med betydelig større skjerm, og nye farger. 

Apple Watch Series 7 er lansert.

Den er ikke å få i butikken riktig enda, men det er lov å glede seg til den nye, store skjermen og nye farge-finisher.

Apple Watch Series 7

Det er detaljene som skiller denne modellen fra dagens serie seks, men selv om urhuset i seg selv kun er marginalt større i den nye modellen så utgjør det en stor forskjell.

Ikke minst fordi bildet er langt mer utfallende, det vil si at det kun er en liten rand mellom bilde og ramme. Og skjermen har en unik lysbrytende kant som gjør at urskiver og apper føyer seg sømløst til urkassen.

Series 6 har fått IP6X-sertifisering for støvbestandighet, og den har fortsatt også WR50-klassifiseringen for vannbestandighet. Med andre ord er det en robust klokke som tåler vær og vind, og en del fukt i tillegg. 

En fin-fin forbedring er at uret nå også lades langt raskere, faktisk en tredjedel raskere enn dagens modell. Batteriet skal vare det meste av dagen (18 timer), og støtter også hurtiglading i en kort fase: 8 minutter lading gir opptil 8 timer med søvnsporing. Du rekker å pusse tennene før du legger deg, med andre ord.

Klokken har også noen smarte funksjoner knyttet til trening, med mindfullness-app, meditasjon som treningsform eller fall-sikring for syklister med mulighet for alarm-oppkall. 

Fem farger tilbys på urhuset, såvel grønn som blå, rød, stjerneskinn og midnatt. Og nye remmer kommer også. 

Hele Apple Watch Series 7-serien blir tilgjengelig senere i høst. Du kan lese mer hos Apple her. Pris i Norge er foreløpig ikke kjent.

Via Apple