HBO: Egen app på AppleTV. (Foto: Get)

Get tar innersvingen på Apple

Nytt kanaltilbud inkluderer HBO, eliteserien, samt app med en ukes backlog som VOD på både Mac, iOS og Apple TV. Men prisen går også opp.

Publisert Sist oppdatert

Get er pro-aktive når de lanserer en oppgradert kabelpakke som inkluderer både VOD-app, VOD-tjenester som HBO samt utvidet sportstilbud og mange nye kanaler. Det koster litt mer, men du kan også spare penger.

Etter at kabelselskapene ble pålagt å måtte selge bredbånd også utenom en tv-pakke frykter man plutselig kabel-kutterne i større grad. Men også internett-generasjonen sliter litt, for å kun få medietilbudet gjennom en serie med apper er ikke alltid like praktisk, selv om AppleTV i større grad klarer å gjøre innhold søkbart gjennom Siri.

VOD

Men Get tar grep, og lanserer en utvidet tv-pakke som også inkluderer muligheten for video-on-demand gjennom en app på Mac og pc, iOS og Apple TV. Du kan se en ukes opptak av alle dine kanaler (enkelte faktisk en hel måned) når du vil, hvor du vil - sålenge du har nettilgang.

Og hjemme er det kanskje også fra Get, som dermed kanskje sikrer at ikke borettslag og sameier går engros over kollektivt bredbånd fremfor kollektivt kabeltv. Oppsiden ligger i salget av bredbånd til sluttbruker.

Apple har i lengre tid forsøkt å få en slik avtale på plass selv uten å lykkes, men det skal sies at dette primært gjelder andre markeder og potensielt globale løsninger.

HBO

Det satses friskt, for alle kamper i eliteserien er en valgmulighet og ikke minst også tv- og filminnholdet fra HBO Nordic. Valg av disse gjøres som substitutt for diverse ordinære tv-kanaler, men for eksisterende kunder er dette en potensiell besparelse selv om altså Get-tilbudet blir 50 kroner dyrere i måneden.

Det utvidete tilbudet er tilgjengelig fra primo april. Du kan lese mer hos Get her.