PRO: Tåler en trøkk 16 (Foto: iWorkCase)
PRO: Tåler en trøkk 16 (Foto: iWorkCase)

Koffert for mobilt Mac-mørkerom

iWorkCase er klare med en oppdatering av den klassiske kofferten for en mobil foto-arbeidsstasjon – nå tilpasset den nye MacBook Pro 16".

Publisert Sist oppdatert

Proff-kofferten for mobile fotografer er oppdatert. 

iWorkCase finnes nå i en 2020-utgave tilpasset den nyeste MacBook Pro 16".

iWorkCase for MacBook Pro 16"

Dyrt kamerautstyr må beskyttes under transport, og mange kjenner nok til Pelican-case som er spesielt beregnet for frakt til og fra location.

Men har du med deg en MacBook Pro på settet så har du antakelig samme behovet. Gitt prisen på selve maskinen, og kanskje noen flash-disker eller minnekort, reservebatterier eller eksterne harddisker – det blir fort penger av det. Da gjelder det å være på den sikre siden.

Men iWorkCase tar det hele ett skritt lengre. For integrert i kofferten deres finner du et mobilt mørkerom (så og si).

Det medfølger låvedører/maskeringsbrett for solavskjerming, og til og med en sort duk du kan skjule deg bak. Og dessuten også en festeskinne som kan skrus utvendig på kofferten for montering på stativ i funksjonell arbeidshøyde.

Størrelsen er utformet med tanke på å kunne ta kofferten ombord på fly som håndbagasje, og det medfølger også en bærestropp samt låsenøkler. 

Innvendig er det formtilpasset beskyttelsesskum som er beregnet på en MacBook Pro 16", men en 15"-modell i salg fra før. 

I tillegg til datamaskinen er det innlegg/brett og hulrom for å få plass til eksterne harddisker, en egen slot tilpasset de små T5 SSD-diskene fra Samsung, plass til HyperJuice batterier av typen USB-C 100 1.5 150 & 1.5 22, og dessuten også plass til CF- og SD-kort i tillegg til kabler, adaptere og så videre. Nøye gjennomtenkt for seriøs bruk, og tydelig testet i felten.

Du kan bestille direkte fra produsenten, men i Norge antar vi at Studio Import – som selger 15"-utgaven til 7500 kroner – også vil ta inn denne. 

Du kan lese mer hos iWorkCase her. Sjekk ut noen demovideoer nedenfor fra den opprinnelige lanseringen i 2010 (viser en eldre MacBook Pro).