USB: Velg mellom lading fra Type A eller C (Foto: Mophie)
USB: Velg mellom lading fra Type A eller C (Foto: Mophie)

Ny mobil USB-C ladestasjon

Publisert Sist oppdatert

Mophie oppgraderer den mobile batteripakken Powerstation XXL til å støtte nyeste USB-C type kontakt - tilpasset MacBook eller MacBook Pro, samt iPad eller iPhone. 

Landeveien kaller

Hva skal du ta med på landeveien - ladekontakten, og behovet for å finne en stikkontakt; eller en mobil batteripakke som gir deg dobbelt opp med batteritid?

Mophie satser på at du velger den mobile, ledningsløse livsstilen, og oppgraderer Powerstation XXL til å inkluderer både A og C-type USB-kontakt for tilkobling av de nyeste enheter - det være seg en MacBook eller MacBook Pro, eller en iPad eller iPhone via Apples USB-C til Lightning-ledning.

Powerstation XXL med USB-C har et 19,500mAh batteri som yter 30W hurtiglading. Dette gir opptil 14 timers ekstra brukstid for en ny og smekker MacBook, eller hele 66 timer med moro med en iPhone 7 Plus. I tillegg kan en ekstra USB-A enhet hurtiglades med 2.4A. 

Fysiske dimensjoner er 150 x 83.75 x 23.20mm, og vekten er 390 gram. Grønnfargen er sort. Stilig er den også, med detaljer i tekstilkledning. 

I USA er produktet tilgjengelig eksklusivt hos Apple til en pris av 150 dollar. I Norge er prisen ikke klar enda, men forventes å ligge på rundt 1500 kroner.

Du kan lese mer hos Mophie her.