DRE: Sports-modell helt uten ledning (Foto: Apple).

Powerbeats Pro klare til levering

De nå komplett trådløse sports-øreproppene er endelig klare til utsendelse fra Apples nettbutikk. 

Publisert Sist oppdatert

Nå har de endelig kommet til Norge.

Powerbeats Pro kan nå bestilles direkte fra Apples nettbutikk.

Beats by Dre - Powerbeats Pro 

Det er en god stund siden Apple lanserte disse, med tydelig begrenset leveringskapasitet. Først kom de til Nord-Amerika, siden til EU, men nå endelig også til Norge.

Det vil si: Til en viss grad. Hele produktspekteret omfatter de fire fargene krem, mose, marineblå og sort, men det er kun sistnevnte som er klare for levering til oss. Men Apple selv oppgir tilgjengeligheten for de andre til "i løpet av sommeren", så da så.

Powerbeats Pro er fullstendig trådløse og utviklet spesielt for idrettsutøvere. De har justerbare ørekrokene og leveres med utskiftbare øreplugger i flere størrelser. De lette øretelefonene har et svette- og vannbestandig design, og skal yte opptil ni timer med musikkavspilling i hver øretelefon.

De styres av knapper - volumstyring på oversiden på hver side, og avspillingskontroll via trykk-knappen der logoen sitter. Hva gjør de til Pro? Jo, de er som sagt utviklet til treningsbruk, og er svettesikre. 

Powerbeats Pro drives av den spesialutviklede Apple H1-chipen, som sørger for en raskere og mer stabil trådløs tilkobling til enhetene dine. Spesielt sammen med en Mac eller iPhone er dette en elegant løsning. 

Sammen med proppene leveres det en oppbevarings-eske som også er ladestasjon. Denne igjen lades over en Lightning-kontakt. Liten er den ikke, men den skal jo tross alt huse begge proppene så det er bare rimelig at den er fysisk større enn det vi kjenner fra AirPods-proppene.

Men billige er de ikke. Du må ut med hele 2590 kroner for paret. Du finner de hos Apple her. Sjekk ut en promo-video nedenfor.