... The Sound of Silence (Foto: Apple)

Lyden av stillhet inntar listene

iTunes topp 100-listen har en snodig nykommer: 10 minutter stillhet for å lure stereoanlegget i bilen. Sjekk ut "A a a a a Very Good Song".

Publisert Sist oppdatert

Noen ganger må man ta en spansk en, for eksempel når bilstereoanlegget alltid begynner forfra.

Lytt og lær

Apples integrerte iOS-løsninbg for bil, CarPlay, øker stadig i utbredelse, men er langt fra å finne i alle biler. Løsningen brukes både som handsfree-løsning for meldinger og samtaler, inkludert talestyring med Siri, og til navigasjon og musikkavspilling. 

Men der CarPlay fortsetter å spille musikken der du slapp forrige gang du koblet en iPhone til USB-inngangen i bilen, er det mange som velger andre løsninger, levert av bilprodusentene eller av tredjepart, der det automatisk spilles av første låt i den alfabetisk sorterte oversikten over alle lydspor på mobilen.

For å unngå at du går grundlig lei av den samme sangen hver gang du setter deg bak rattet, har Samir Mezrahi funnet en triksy løsning: Lag en sang som uansett legger seg i toppen av sporoversikten, og la denne være uten innhold.

Singelen "A a a a a Very Good Song" er simpelthen 10 minutter med stillhet, slik at du i ro og mak kan finne den musikken du egentlig er i humør til. Du finner sangen (?) på Apple Music og iTunes Store her, samt nedenfor.