Foto: Withings
Foto: Withings

Er du klar for urin-lab hjemme?

CES: Nå kan du følge med på helsen i eget toalett - heldigvis håndfri.

Publisert

Hva er det neste logiske skrittet etter den tilkoblede baderomsvekten med kroppsanalyse?

Withings, som er godt etablert i dette markedet, lanserte for en stund tilbake en ny ny genre for helse-produkter til hjemmet.

Når du er til årlig helsesjekk hos legen så har du kanskje blitt bedt om å avgi en urinprøve for analyse. Withings har som ambisjon at du kan foreta en slik type analyse i ditt eget hjem til vanlig, takket være et lite "laboratorium" i skålen (av typen vestlig toalett).

U-Scan skal kunne foreta analyser blandt de over 3000 metabolittene som skilles ut på denne måten. Enheten kan ta imot ulike kassetter for analyse, for eksempel med fokus på hydrering og næringsopptak, eller med tanke på syklus-sporing for kvinner.

Du lurer kanskje på hva som skjer om dere er flere i husholdningen, eller du får gjester på besøk? U-Scan fikser biffen, takket være Stream ID som analyserer ulike type kilder 😅

U-Scan ble lansert under CES i år (og ikke alt som lanseres der finner veien ut i butikken, må vite) og kommer først til Europa i løpet av annet kvartal dette året. Du bruker den samme Withings Health Mate-appen som for Withings´ andre eHelse-produkter og -løsninger.

Du kan lese mer hos Withings her. Pris er foreløpig ukjent. Sjekk ut en promo-video under.

Via Withings