SMART: Hygienisk, berøringsfritt (Foto: Withings/Nokia)

Berøringsfritt smart-termometer

Withings har utviklet et smart-termometer som etter oppkjøpet nå inngår i Nokias portefølje av helserelaterte produkter.

Publisert Sist oppdatert

Vær litt smartere når du skal ta tempen: Bruk et berøringsfritt smart-termometer.

Nylig kjøpte Nokia opp det franske selskapet Withings, som var kjent for både smarte fitness- og helserelaterte personlige produkter, i tillegg til godt design. Ett av disse produktene er Thermo, et samrt-termometer som måler temperaturen mot tinningen.

Smart og rask

Termometeret beveges over tinnings-arterien, og tar hele 4.000 målinger med hjelp av 16 infrarøde sensorer i løpet av kun to sekunder. Siden målingen foretas uten behov for direkte berøring er metoden langt mer hygienisk enn de tradisjonelle termometrene med målinger i kropssåpninger. Langt raskere er den nye metoden også.

Thermo kan kobles med en app, som også kan gi anbefalinger relatert til alder og helsetilstand. Se flere bilder i bruk i galleriet øverst.

Thermo er designet av Cédric Hutchings, og koster fra rundt 900 kroner i diverse nettbutikker, eller 100 Euro fra Nokia direkte her - der du også kan lese mer om produktet.

Se en promo-video nedenfor.