PRO: 

Sniktitt : Apples nye Powerbeats Pro

Apples første virkelig trådløse sportshodetelefoner er ikke offisielt lansert ennå,  men ligger skjult i kildekoden til iOS 12.2.

Publisert Sist oppdatert

Ingen røyk uten ild: Det er med ganske høy sannsynlighet nye Powerbeats Pro vi ser avbildet her. 

Det er nok en gang Guilherme Rambo som har funnet gull i iOS-kildekoden. 

Apple Powerbeats Pro

Apple presenterte mandag en lang rekke kommende innholdstjenester. Og i forkant av dette dukket det opp oppgraderinger av både iMac, iPad og AirPods. Og til og med referanser til ladematten AirPower, som foreløpig ikke er offisielt lansert.

Et produkt som heller ikke er mulig å bestille fra Apple ennå, er nye Powerbeats Pro. Dette vil være trådløse ørepropper i sportskategorien. Det som skiller disse fra Powerbeats 3, er fraværet av en ledning imellom dem.

Til fysiske aktiviteter er det ikke sikkert det er så dumt med en ledning, for der sitter også inline-fjernkontrollen. Mens du hopper rundt i skogen, kan det være en enklere måte å styre musikkavspillingen enn å måtte bruke berøring eller stemmen eller Apple Watch (vi vet ikke enda hvordan Apple har løst dette).

En snacksy detalj er det som ser ut til å være et trådløst ladeetui à la AirPods. Trådløst i den forstand at det vil lade hodetelefonene uten ledning, og muligens til og med seg selv fra for eksempel en AirPower-matte eller annen Qi-lader.

Powerbeats Pro skal komme i sort eller hvitt. Pris og tilgjengelighet uvisst. Sjekk ut videoen nedenfor. 

Via 9to5Mac