USB C: Ikke strømførende. (Foto: Satechi)

Smart hub for iMac 

Synes du Apples inn/ut-porter på en iMac er litt for diskret plassert? Satechi tilbyr nå en litt mer eksponert USB-C hub som festes direkte til fronten.

Publisert Sist oppdatert

Satechi, kjent for veldesignet Apple-tilbehør, lanserer en liten USB-C hub spesielt tilpasset nye iMac Pro samt 21-tommers 4K og 27-tommers 5K-modellene.

Tving meg

Huben festes på snedig vis med en liten tvinge direkte til undersiden av skjermen, og blir dermed langt mer tilgjengelig enn Apples super-diskrete port-plasseringer på baksiden.

Aluminium type-C clamp hub pro (som kunne vært bedre navngitt) trenger ingen drivere og kobles med en ledning til en av de ledige portene på baksiden av skjermen.

På fremsiden tilbyr den 3 USB 3.0-porter med båndbredde opptil 5 Gb/s, og en USB-C port som kun kan benyttes til data-trafikk (ikke lading og heller ikke AV-signaler, noe som er synd).

I tillegg finnes det en micro-SD kortleser til minnekort fra kameraer og liknende.  

Farge-ekte

Du kan velge mellom to farger, tilpasset kabinettet – enten sølv/aluminium eller stellargrå. Prisen er 50 dollar eksklusive frakt og norske avgifter. Tilgjengelig fra 5. januar 2018. 

Du kan lese mer, samt forhåndsbestille, hos Satechi her.