IOS: Små detaljer ved enhver anledning (Foto: Apple)
IOS: Små detaljer ved enhver anledning (Foto: Apple)

iOS 12.4 ute

Apple oppdaterte det mobile operativsystemet for litt siden. Dette inkluderer blant annet den smarte måten å migrere data fra en eksisterende telefon til en ny modell.

Publisert Sist oppdatert

Det som antakelig er den siste større oppdateringen av iOS før versjon 13 slippes til høsten er nå tilgjengelig for nedlasting.

Etter sigende skal oppdateringen også bane veien for Apple Card, selskapets eget kredittkort i samarbeid med Goldman Sachs. Apple har selv bekreftet lanseringen i markedet i løpet av august måned - i USA.

iOS 12.4 for mobile enheter

Ved siden av Apple Card-tiltakene er det en fiks for WalkieTalkie-funksjonen på AppleWatch (ses i sammenhend med watchOS), og en fiks for Apple News-tjenesten.

Mest nevneverdig er migrasjons-assistenten som introduserer muligheten av å kunne overføre data trådløst mellom en gammel og en ny iPhone i forbindelse med det første oppsettet til den nye enheten. Dette skal gå direkte mellom de to enhetene, slik at omveien om iCloud-skyen nå er unødvendig.

iOS 12.4 er en mindre oppdatering, men har med seg feilrettelser og sikkerhetsforbedringer som uansett alltid anbefales installert.

Du kan lese mer om iOS 12 hos Apple her.

Via macworld.com