i12: LiDAR og 5G den store nyheten for årets toppmodell? (Foto: Phone Arena)
i12: LiDAR og 5G den store nyheten for årets toppmodell? (Foto: Phone Arena)

Rykte: iPhone-event 13. oktober

Jon Prosser, kjent Apple-lekker, mener å vite at tirsdag 13. oktober blir datoen for iPhone 12-lanseringen. Høres ikke usannsynlig ut.

Publisert Sist oppdatert

iPhone 12-lanseringen er ikke langt unna nå.

Jon Prosser sier at de nye telefonene lanseres 13. oktober, med forhåndbestillinger fra 16. oktober og tilgjengelighet i butikken fra den 23. samme måned.

iPhone 12-serien

Og ikke nok med det: Det kan virke som om Max og/eller Pro-toppmodellen muligens først blir tilgjengelig enda litt nærmer jul. Det er selvfølgelig spekulasjoner, men det ville ikke overraske i disse tider. Og signalene fra Apple har nettopp vært noen ukers forsinkelse.

Det mest slående er selvfølelige det iPad Pro/iPhone 4-inspirerte designet med rette kanter og (mer) utfallende skjerm. Den fjerde sirkelen på kamera-blokken på baksiden skal være en LiDAR-sensor, og bli en integrert del av AR-satsningen til Apple.

5G er selvfølgelig også ventet etter avtalen som ble inngått med Qualcomm, men en 120 Hz-skjerm muligens er noe mer usikker. Nye farger er også et hett rykte.

Noe som virker mer sannsynlig er at det på innsiden vil sitte en ny Apple Silicon-CPU fabbet på 5nm-prosess av TSMC, og antakelig med (mer eller mindre) den samme brikken som sitter i nye iPad Air - det vil si en A14-chip.

Via AppleInsider