Foto: ShrimpApplePro 🍤
Foto: ShrimpApplePro 🍤

iPhone 15 med omforent volumknapp

Også mute-bryteren blir én knapp.

Publisert

Om vi skal tro ShrimpApplePro 🍤 (for hvorfor ikke?) så får iPhone 15 helt nye knapper.

Dette baserer seg på de nyeste ryktene - som angiveligvis baserer seg på lekkede CAD-modeller - selv om det egentlig føles litt tidlig for dette.

For der vi idag har doble volum-knapper i iPhone 14-serien, og en tilhørende mute-skyvebryter, så skal dette blir til rene knapper. Det spekuleres også i om dette blir knapper med haptisk feedback - eller kanskje med stryke-berøring slik vi kjenner fra ørepropp-verdenen.

Et ønske om å redusere antall gjennomtrengninger i rammen kan være en grunn til dette, for eksempel med tanke på tettheten og bestandighet mot støv og vann. En annen grunn kan være at det er gunstig rent statisk med tanke på stivheten. Og hvem vet - kanskje dette ikke er gjennomføringer med hulltaking, og kun fiffige, integrerte løsninger i det samme metallet?

Noen vil kanskje savne den visuelle tilbakemelding som det lille røde feltet i mute-knappen gir. Denne design-endringen skal visstnok gjelde for hele iPhone 15-serien, som dessuten også skal få Dynamic Island over hele linja.

Sjekk ut flere bilder og en animasjon på Twitter under.