Foto: 9to5Mac / Ian Zelbo
Foto: 9to5Mac / Ian Zelbo

Rykte: Er dette iPhone 15-serien?

Stadig et halvt år til lansering, men detaljene begynner å lekke.

Publisert

Årets iPhone 15 vil etter alle solemerker lanseres i september.

Innen den tid er det kun lekkasjer som kan gi oss en indikasjon på hvordan årets modeller vil se ut. Til gjengjeld har disse i de senere årene vært spot on - det gjelder bare å identifisere de mest troverdige ryktene.

Hot er ihvertfall disse 3D-rendringene som har blitt laget, angiveligvis på bakgrunn av lekkasjer av CAD-modeller. Dette skjer årlig som klokkeslag, og typisk fordi produsenter av case og etuier er slepphendte med de underlagene de mottar. Er det litt tidlig for dette allerede, mon tro?

Andre kilder til lekkasjer er gode insidere, og som kanskje kan fortelle muntlig om hvordan produktene ser ut - og så er det opp til de digitale kunsternerne å gjenskape dette.

Så hva er det vi ser på? Det kan altså se ut til at kamerablokken på årets modeller har blitt mer kompakt, men ikke minst også at selve rammen ("bezel") har blitt markant slankere. Dette skal muligens skyldes bruk av titan som materiale for rammeverket. Dette er ikke usannsynlig, titan er lett og stivt, men dessverre også mer ripeutsatt siden det er et mykere metall enn den typen legering av rustfritt stål som Apple benytter idag.

Via 9to5Mac