QI: Vertikal eller horisontal orientering mulig. (Foto: Logitech)
QI: Vertikal eller horisontal orientering mulig. (Foto: Logitech)

Logitech med trådløs mobillader

Laderen benytter Qi og passer dermed både iPhone 8, iPhone X og andre som støtter standarden. Og siden den er designet i samarbeid med Apple, kan flere glede seg over godt design.

Publisert Sist oppdatert

Logitech kommer på banen (les: skrivebordet) med en kombinert trådløs mobillader og -stativ.

Powered er designet i samarbeid med Apple og utviklet for iPhone 8 og iPhone X, men kan også benyttes av andre telefoner som støtter Qi-standarden.

Portrett eller landskap

Fra før av finnes det en rekke trådløse ladestasjoner, for eksempel fra Mophie og Belkin, og som typisk er flate på toppen og horisontalt orientert.

Powered er designet slik at den holder iPhone stående i en vinkel, noe som er optimalt med tanke på ansiktsgjenkjenning på en iPhone X. Men som også er smart med tanke på å ha telefonen til lading ved siden av arbeidsstasjonen. 

Trådløs iPhone-lading

Powered har en hvit overflate som er gummiert slik at det dannes en visse friksjon som holder telefonen oppe også når den legges med horisontal orientering, for eksempel ved filmvisning. Lading er støttet for begge posisjoner, og det er en liten LED-diode på baksiden som indikerer ladestatus.

Powered yter opptil 7,5 W hurtiglading, som er den raskeste standarden som støttes og som dermed minsker forskjellen mot kablet lading. Etuiet er dessuten smart nok til å styre termikken ved at en integrert mikrobrikke kontrollerer varmeutviklingen og tilpasser kjøling tilsvarende.

Kompatible etuier

Powered fungerer med ikke-metalliske etuier med en tykkelse på opptil tre millimeter og som ikke inneholder magnetiske deler. Silikon- og læretuier fra Apple er kompatible. iPhone 8 Plus krever et etui med en helt åpen bunn.

Ikke iPhone?

Powered leverer opptil 5 W lading til Qi-sertifiserte telefoner som har lignende mål og spolekonfigurasjon som iPhone. Andre Qi-aktiverte telefoner med lignende dimensjoner og konfigurasjoner er støttet, inkludert Samsung S9, Samsung S9+, Samsung S8, Samsung S8+, Samsung S7, og Samsung S7 edge.

Fysiske dimensjoner er 105 mm, bredde 100 mm og dybde 75 mm.

Pris i Norge er 849 kroner. Tilgjengelighet forventet i løpet av august måned. Du kan lese mer om, samt bestille, Logitech Powered her

Via Logitech