Foto: 91-cdn
Foto: 91-cdn

Rykte: iPhone 14 uten hakk

Apple-skuta ser ut til å lekke - eller ihvertfall produksjonslinjen.

Publisert

På bakgrunn av angivelige lekkede DAK-tegninger skal vi nå kunne vite at Apples kommende iPhone 14 ikke lengre har et hakk øverst i skjermen, men snarere kun huller.

Ikke før har hakk-i-plata (vi mener: skjermen) kommet til Mac, så ser det ut til å forsvinne fra iPhone. Det stjeler skjerm-areal, og er selvfølgelig en torn i øyet for design-puristene i Cupertino. Nå skal det sies at de fleste lever godt med dette, og ofte simpelthen glemmer det hele. Apple er også flinke til å maskere området ved å bruke mørke områder i GUI.

Men det er et tap, opplagt. Men det er ikke sikkert at alle høstens iPhone-varianter får dette - muligens er det kun iPhone 14 Pro-serien som får denne lille luksusen. Og kanskje det er slik til å begynne med, og så drypper det nedover på klokkeren etterhvert. Ellers er det mye likt - tre kameraer bak i en blokk, akkurat som med iPhone 13. Også skjerm-størrelsen skal være lik. Men ved siden av innmaten er det klart også spennende hvilke farger som blir hotte i år. Mer grønt, muligens?