WWDC: Tilbake til San Jose (Foto: Apple)
WWDC: Tilbake til San Jose (Foto: Apple)

WWDC-dato klar

Apples største årlige event målt i antall deltakere finner sted i juni. Sa noen maskinvare-lansering?​

Publisert Sist oppdatert

Apple har publisert datoen for WWDC17: Utviklerkonferansen finner sted 5- 9 Juni, og denne gangen i San Jose, California.

Hey, San Jose

I senere tid har WWDC funnet sted sentralt i San Francisco, men det er en dyr by så mange vil nok sette pris på roligere San Jose - som faktisk ikke er langt unna Apples hovedkontor. Noe som kanskje betyr at flere Apple-ingeniører kan delta på seansen, til glede for de som kommer dit for å lære.

Utviklere kan regne med siste nytt om Apples operativsystemer macOS, iOS, watchOS og tvOS, for å nevne noe. Det er naturlig å forvente seg nyheter også fra Swift-utviklingen, men kanskje vi ikke er helt opp til versjon 4 enda.

For Apple-frelste er det selvfølgelig alltids lov å håpe på en aldri så liten maskinvare-lansering. Det går rykter om nye iPad-er, og kanskje ny Apple Watch? Ny AppleTV med 4K er også et hett tips. For ikke å snakke om Apples satsning innen AR. Vil vi endelig se frukter av det? Det berømte bilprosjektet, Project Titan, kommer vi neppe til å se noe til med det første...

Trekke lodd

Apple annonserte WWDC17 relativt tidlig iår, muligens på grunn av endringen i plassering. Selve salget av deltakerbevis har ikke begynt enda, men vil også i å foregå etter lotteri-systemet. Registreringen begynner 27. Mars.

Du kan lese mer om WWDC17 her. Via Apple