MAC: Fet grafikk også på lettvektere (Foto: Nvidia)

GeForce Now klar for Europa

Nvidias grafikkort-i-skyen er nå tilgjengelig også i Europa. Endelig kommer også de nyeste grafikkintensive spillene til Mac. 

Publisert Sist oppdatert

Alt som er fast, går opp i luft – eller opp i skyen, i dette tilfellet. 

Nvidia lanserte for en stund siden en beta-fase for det desentraliserte grafikkortet: Sky-tjenesten GeForce Now, som nå har kommet til vår verdensdel.

Himmelsk

Men selv om macOS nå har støtte for eGPU, eller eksterne skjermkort, så er dette noe helt annet. Nvidias tilbud er en strømmetjenester0av spill.

Man må selv stille med lisens, det vil si betale for innholdet, selv om det også finnes gratis-spill, inkludert Dota 2 og andre klassikere.

Men spillet kjører derimot fra skyen og blir strømmet ned til din Mac, med skjermoppfriskning man ellers bare kan drømme om. Men mer interessant er kanskje at helt nye spillopplevelser plutselig blir tilgjengelige på Mac og som ellers var forbeholdt PC-verdenen. Og utvalget øker stadig vekk.

Du kan delta i beta-fasen gratis, og nå med servere også i Europa. Du melder deg på, samt laster ned den lokale klienten, hos Nvidia her.

Systemkrav

25 Mbps nettforbindelse er et minimum, 50 Mbps anbefales. Maskinvare helt ned til den originale MacBook fra 2008 er støttet. Det samme med og både skrivebordsmaskiner og notebooks med integrert grafikk, inkludert andre produsenter enn Nvidia.