1975: I like it when you sleep, for you are so beautiful yet so unaware of it (Foto: The 1975)

Eksklusivt for Apple Music

The 1975 spiller gratis live-konsert torsdag på Apple Music, som også er i gang med innspilling av en TV-serie om Dr. Dre. 

Publisert Sist oppdatert

Apple fortsetter å utvikle eksklusivt innhold for strømmetjenesten Apple Music i kampen om nye kunder.

Party like it’s 1975

Torsdag 25. februar klokken 18:00 norsk tid spiller Manchester-bandet The 1975 en live-konsert eksklusivt for Apple Music. 

Bandet er aktuelt med nytt album som er ute med preview, men som lanseres endelig dagen etter, på fredag. Bandet har også tidligere stilt opp på den årlige Apple Music live-festivalen i London.

Du finner mer fra The 1975 på iTunes her.

Dr. Dre

Samtidig kan bransjetidsskriftet Hollywood Reporter melde om innspilling av en tv-serie basert på hendelser fra livet til Dr. Dre. Han er, som kjent, blant Beats-gründerne som senere ble kjøpt opp av Apple. I dag er han en del av Apple, spesifikt musikkdelen som selskapet overtok fra Beats Audio.

Det spekuleres i om Apple generelt tenker å utvikle originalt innhold eksklusivt for egne kanaler, ikke ulikt det Netflix og Amazon gjør. I første omgang virker dette som en form for markedsføring av Apple Music, og det er antatt at innholdet kun vil bli tilgjengelig der. 

Serien skal til tider være ganske frisk, med voksent innhold som for eksempel en orgie-scene. Kanskje ikke annet å vente fra Dr. Dre?

Apple har tidligere hatt eksklusivt innhold kun for Apple Music for eksempel i samarbeid med Taylor Swift, slik som filmen om 1989 verdensturnéen hennes.

Via Hollywood Reporter