OS: Alltid ny versjon av operativsystemer under WWDC. (Foto: Apple)
OS: Alltid ny versjon av operativsystemer under WWDC. (Foto: Apple)

WWDC 2018 klar

Sett av 4.-8. juni for produktlanseringer, programvarenyheter, utviklingsnyheter, læring og mer. Og du trenger ikke engang dra til San Jose.

Publisert Sist oppdatert

Da er det offisielt bekreftet: Årets konferanse for Apple-utviklere finner sted 4.-8. juni.

San Jose, CA

Også denne gangen er arrangementet lagt til San Jose og ikke til San Francisco, en fortsettelse av en tendens de senere årene bort fra den kostbare bykjernen. 

Happeningen er såpass omfattende at det ikke er plass til alle deltakerne på Apples egen campus, men San Jose er også mer beleielig for Apples egne ingeniører.

WWDC 2018 blir selvfølgelig et av de store høydepunktene i den årlige Apple-kalenderen, med nyheter for alle Apples operativsystemer: macOS, iOS, tvOS, og watchOS. 

Og ved siden av programvarenyheter er det alltids lov å håpe på noen produktlanseringer, som for eksempel nye Mac Pro og liknende – hørte vi ny Mac mini? 

Lotteri og stipend

Så det er mye å glede seg til. Utviklere som ønsker å delta, kan melde seg på billett-lotteriet ved å gå til Apples WWDC-nettside her.

Påmelding frem til 22. mars kl. 18.00 norsk tid. Deltakerne vil bli trukket ut tilfeldig, og utviklerne vil få svar på søknaden innen 24. mars kl. 01.00 norsk tid.

Der vil det også være anledning til å søke om reisestipend. Opptil 350 studentbilletter til WWDC vil bli delt ut i år, slik at studenter og STEM-medlemmer (Science, Technology, Engineering and Mathematics) får gratis inngang til WWDC.

Via Apple