WWDC: 4.-8. juni i San Jose? (Ill.: Apple)

WWDC 2018 satt?

Rykter tilsier at 4.-8. juni er dagene det vil skje.

Publisert Sist oppdatert

MacRumors lever opp til ryktene, og mener å vite at årets utviklerkonferanse vil finne sted 4.-8. juni.

WWDC – kort for World Wide Developer Conference – er Apples årlige konferanse for utviklere der ikke minst viktige nyheter presenteres. 

San Fran eller San Jose?

MacRumors mener også å vite at WWDC i år som i fjor vil finne sted i San Jose, på samme kongressenter, der de har sett på booking-listen. Grunnen til at Apple har valgt San Jose er nærheten til egen campus, og også lavere hotellpriser enn i sentrum av San Francisco.

Tidligere skjedde det også ofte hardware-annonseringer, men kanskje primært er det avdukingen av de nye operativsystemene for Mac og mobile enheter som er det store. 

Og for programmerere selvfølgelig anledningen til både å møte og ikke minst lytte til Apples egne ingeniører og utviklere på ulike møter og sessions

Det er vanskelig å få tak i billetter, og disse blir veldig fort utsolgt. I det siste har Apple avholdt et lotteri slik at det ikke bare er de heldige som kom først som får. Heldigvis kan man (stort sett) se opptak av de ulike presentasjonene i ettertid.

Keynote

Men det store er helt klart åpningstalen, der de mest iøynefallende sakene presenteres med stor bravur. Vi gleder oss alltid til Tim Cook, Phil Schiller, Craig Federighi og de andre skal avduke det nyeste av det nye. Er det ikke på tide med en ny iPad? Og hvor blir det av den kontaktfrie ladematten som skulle komme i år? Og Mac Pro?

Via MacRumors