USB-C: Portabel lagring (Foto: Western Digital)
USB-C: Portabel lagring (Foto: Western Digital)

WDs første portable SSD

Med opptil 1TB lagring på rask flashminne i lommestørrelse er dette en optimal backup- og lagringsløsning for mobile aktører over USB-C.

Publisert Sist oppdatert

Trenger du mer backup-eller bare mer lagringsplass som en mobil løsning så stiller Western Digitals nye SSD-disk som en sterk kandidat. Ser slett ikke verst ut, heller.

Med overføringshastighet på opptil 515 MB/s er dette ingen sinke, takket være en kombinasjon av superrask flash-minne som er støtsikker mot fall fra inntil 2m høyde, og ikke minst USB 3.1-overføringshastighet. Du vet du har denne om du har en nyere Mac med USB-C type kontakt som både gir deg strøm, data- og videotilkobling samt Thunderbolt-båndbredde for høyeste ytelse.

USB-C

Men den kan også brukes mot legacy-USB for eldre maskiner takket være en USB-A adapter. Er du opptatt av sikkerhet så får du dessuten 256-bits AES maskinvarebasert kryptering og passordbeskyttelse.  

Kapasiteter er 1TB, 512GB og 256GB. Slett ikke ille, til den størrelsen - som forresten er 10x45x90mm. 

NB! Skal du benytte disken til Apples TimeMachine-backup må den formateres til Apple-filsystem først. Dette er heldigvis enkelt. 

Du kan lese mer om My Passport SSD her. Pris i Norge foreløpig ikke kjent Sjekk ut en promo-video nedenfor.

Via Western Digital