TV: Nytt på nytt.
TV: Nytt på nytt.

Tre nye Apple TV-kanaler

Ta en titt på hjem-skjermen, og du vil se tre nye ikoner pryde TV-en din.

Publisert Sist oppdatert

Det går rykter om en komplett overhaling av Apple TV i juni, med betal-TV à la carte og muligens Siri-stemmestyring og HomeKit-hjemautomasjon. Det forventes at en ny modell får dagens A8-prosessor, vesentlig mer lagring men ikke minst også en App Store-flate (TV Shop)?

Priskutt

Det er en liten stund til, og hvem vet hva som egentlig kommer til å skje? Det er lenge siden forrige gang Apple TV fikk en substansiell oppgradering, sett bort fra Full HD. Det skal nevnes at prisen på dagens modell nettopp har blitt senket til 699 kroner, så det er jo noe. 

Men mens vi venter på fugl Fønix så kan i hvert fall dagens Apple TV-eiere glede seg over tre nye kanaler, og for en gangs skyld også tilgjengelig i Norge. I USA har tilbudet vokst ut over en grunnpakke, for å si det slik, men ikke alt innhold er gratis.

Tre TV-kanaler

Det er apper for TED, Young Hollywood og Tastemade som nå har blitt lagt til utvalget.  I utgangspunktet er dette engelsk-språklig innhold, men i enkelte tilfeller tekstet.

TED gir deg tilgang til over 1900 foredrag fra den kjente serien om teknologi, underholdning og design - det skal godt gjøres å ikke ha registrert denne flotte kilden til inspirasjon ennå. Du finner tilsvarende egne apper for iPhone og iPad.

Tastemade er en kanal for mat og matkultur, og tar sitt tilbud fra flerkanals YouTube-channel med samme navn. Tilbudet vil være skiftende, og først ut er fokus på Austin i delstaten Texas i anledningen SXSW.

Og til slutt har vi Young Hollywood. Her får du både en original serie om livet som rockestjerne, og ellers egenprodusert innhold med fokus på yngre Hollywood-kjendiser og slikt. Men det skal også være innslag med idrettsstjerner og musikere, blant annet fra SXSW og Coachella. På tide å oppdatere seg på populærkulturen dersom du er en generasjon X-er?

Via Hollywood Reporter