KYGO: Oppdag norsk musikk på Apple Music.

Apple digger Kygo

Promoterer Kyrre i ny promo-spot for Apple Music.

Publisert Sist oppdatert

Apple lanserer tre nye reklamespots for den nye musikk-strømmetjenesten Apple Music. Fokus er på oppdagelse av ny musikk.

Apple pluss musikk er lik sant. Sånn har det vært lenge. iTunes Music Store er verdens største musikkbutikk, men det er først nå nylig at Apple har kastet seg på strømmebølgen med Apple Music.

Taylor Swift

Ikke uten kontroverser - Taylor Swift protesterte som kjent på at artistene ikke fikk betalt i den tre måneder lange prøvetiden som er gratis for kundene. Feiden gikk åpent over Twitter, og det endte med at Apple-sjef Eddy Cue snudde og lot Taylor få viljen. Til glede for mange andre, mindre kjente artister.

Men Apple ønsker også å promotere nettopp de ikke så kjente musikerene som de har i den store katalogen sin, og lanserer derfor en liten reklamekampanje for å sette fokus på oppdagelser. En komponent i dette er Apple Connect, en form for sosialt nettverk der artister kan møte fanskaren.

Hovedspoten har fortellerstemme signert Trent Reznor, som kom inn i Apple-folden gjennom oppkjøpet av Beats Audio. Reznor har fremdeles en aktiv rolle hos Apple, nå også med Discover-kampanjen. 

Kygo

I tillegg er det to korte, små snutter med fokus på utvalgte artister. Dette er James Bay og ikke minst Kygo. Fullt navn: Kyrre Gørvell-Dahll, fra Norge. Du har sikkert hørt om eller av ham. 

Du kan lese mer om Connect her. Sjekk ut promo-videoene nedenfor.