FOR IDRETTEN: Den nye kioskløsningen bygger på Idrettens betaling, som Buypass har utviklet for, og i tett samarbeid med, NIF. (Foto: Erik Ruud)

Buypass, Fygi og NIF sammen om ny kiosksløsning

Den nye kioskløsningen er utviklet for idrettsklubber og andre arrangører av idrettsarrangement.

Publisert Sist oppdatert

En ny kiosksløsning – som er utviklet av Buypass og Fygi Technologies, i samarbeid med Norges Idrettsforbund (NIF) – lanseres denne uken. Løsningen er tilgjengelig for idrettsklubber, -lag og -foreninger.

– Både små og store idrettsarrangement drives ofte av foreldre- og andre som gjør det på frivillig basis ved siden av jobb og familie. Ved å forenkle alt fra betaling i kafeen eller kiosken, til salg av inngangsbilletter, parkeringsbilletter og klubbeffekter på klubb-arrangementet, fjernes unødvendige tidstyver og gjør jobben lettere for alle, forklarer administrerende direktør i Fygi Technologies, Amund Skaaden, i en pressemelding.

Kioskløsningen bygger på Idrettens betaling, som Buypass har utviklet for, og i tett samarbeid med, NIF.

Med tanke på idretten

Idrettens betaling inkluderer en kontoløsning som gir klubben full oversikt over inntekter og fakturering, og anledning til å fordele inntekten på egne kontoer. Pengene utbetales til klubbens bankkonto når klubben selv ønsker det.

– Ved å samle alt gjennom en trygg og sikker løsning som Idrettens betaling, sikrer klubben kontroll og oversikt, og ikke minst at alle innbetalinger havner rett i klubbkassen, forklarer produktleder i Buypass, Alexander Dreyer Johnsen.

Den nye kioskløsningen er tilgjengelig for alle idrettsklubber tilknyttet NIF. Det krever ikke noe utstyr for å ta løsningen i bruk, og en veiviser skal gjøre det enkelt å komme i gang.

– Kundene bestemmer selv om de vil betale med kort eller Vipps, og viser sin digitale kvittering frem i kiosken som viser hva de har betalt for. På denne måten blir det også mye lettere for kasserer å holde styr på at klubb-kassen stemmer, avslutter Skaaden.