VED VEIS ENDE: Ruter stenger den den gamle appen, og ber kundene fortsette i den nye. (Foto: Ruter As / Redink, Hampus Lungren)

Nå er det slutt for den opprinnelige Ruterappen

Appen RuterBillett som ble lansert i desember 2012, er nå ved veis ende. 29. mai stenger Ruter for billettkjøp i den gamle appen.

Publisert Sist oppdatert

Snart er det slutt. I slutten av mai stenger Ruter for bruk i den opprinnelige RuterBillett-appen, og kundene henvendes til den nye Ruter-appen som kom i 2021.

–Det er gjort et stort stykke arbeid med videreutvikling av appen siden vi lanserte den, sier direktør for Produkt- og tjenesteutvikling, Ellen Marie Rogde, i en pressemelding. Hun fortsetter:

–Vi har fått mange verdifulle innspill fra kundene våre som vi har gått gjennom, og mange ønsker er nå også innarbeidet i ny app. Med den siste versjonen som ble lansert 16.april, ble det også lansert et nytt billettkonsept med fleksible enkeltbilletter.

Den nye Ruter-appen er nå den mest brukte appen med 850.000 aktive brukere.

For de kundene som har en gyldig billett i gammel app, så vil billetten være synlig her til den går ut, men etter 26. mai vil de ikke kunne kjøpe ny billett i den gamle appen. Ruter anbefaler derfor å laste ned den siste versjonen av Ruter-appen og begynne å kjøpe billetter i denne.