HPE-UTMERKET: Britt Aas Fidjestøl og Core Services ble av Per Martin Botten i HPE Aruba utmerket som Årets mobilitetspartner 2016. (Foto: HP Enterprise)

Beste partner på mobilitet​

Core Services ble etter godt salg av Aruba kåret til Årets Mobilitetspartner 2016 av HP Enterprise.

Under Hewlett Packard Enterprises årlige partnerkonferanse i mars 2017, ble Core Services kåret til Årets Mobilitetspartner 2016.

I følge en pressemelding var begrunnelsen for pristildelingen at Core Services raskt og gjennom hele året har evnet å etterleve Aruba-budskapet i dialog med kundene. Partneren har ifølge HPE hele veien hatt fokus på kompetanse og hatt en klar plan, noe som også har gitt vekst i 2016.

– Å bli kåret til Årets Mobilitetspartner av HPE, er noe som betyr mye for oss. Vi investerer tungt i kompetanse på alt fra IT infrastrukturløsninger til nettverk og sikkerhet hos våre selgere og konsulenter. Det er derfor svært gledelig når flere bedrifter velger Core Services som samarbeidspartner på sine mobilitetsløsninger. Vi ser at de markedsledende trådløse produktene fra Aruba i kombinasjon med solid kompetanse på design og implementering, har gjort at flere nye og eksisterende kunder velger Core Services også på det trådløse området, sier Britt Aas Fidjestøl, administrerende direktør i Core Services i pressemeldingen.