GLOBAL TOPP: Atea vant en global Dell EMC-pris i sitt aller første år som partner, etter å ha blitt Dell EMC-partner senhøsten 2016. Her Steinar Sønstebye flankert av de som betyr noe i Dell EMC. (Foto: Dell EMC)

Atea vant global Dell EMC-pris

Foran 15 000 publikummere i Dell EMC-menigheten vant Atea prisen «2017 Dell EMC Go Big-Win Big Growth Premium to the market».

Ifølge en pressemelding har Atea har mottatt prisen «2017 Dell EMC Go Big-Win Big Growth Premium to the market» for å ha oppnådd en eksepsjonell vekst med Dell EMC i 2016.

Atea vant med dette en global Dell EMC-pris i sitt aller første år som strategisk partner, etter å ha blitt Dell EMC-partner senhøsten 2016. Prisen ble delt ut under Dell EMCs globale partnersamling. I salen var det et publikum på 15 000 hvorav 4 000 var partner-representanter.

Titanium Black

Atea har hatt et partnerskap med EMC i mange år, og sammenslåingen av Dell og EMC legger til rette for ytterligere vekst. Atea er eneste partneren i Norden, og en av tre i Europa med partnerstatusen Titanium Black. Dette er det høyeste nivået i Dell EMCs partnerprogram.

Toppledelsen i begge selskaper har ifølge pressemeldingen under Global Partner Summit 2017 hatt en rekke møter med fokus på videre felles vekst og strategisk posisjonering i Nord-Europa for å styrke fundamentet for ytterligere vekst i 2017.