FORNØYD VINNER: Ole Petter Saxrud og Atea sikret seg nok en omfattende rammeavtale med NAV. (Foto: Sverre Christian Jarild)
FORNØYD VINNER: Ole Petter Saxrud og Atea sikret seg nok en omfattende rammeavtale med NAV. (Foto: Sverre Christian Jarild)

Utvider NAV-samarbeid med nye 250 millioner

Atea blir hoffleverandør til NAV de neste årene.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere i år kunngjorde Atea en rammeavtale med NAV til en verdi på 180 millioner innenfor data, innsikt, virksomhetsstyring, dataforvaltning, og -integrasjon. Nå utvider selskapet NAV-samarbeidet med en ny, omfattende langsiktig rammeavtale.

I en pressemelding kunngjør Atea en ny rammeavtale med NAV til en verdi av 250 millioner. Denne gangen innenfor kjøp av standard programvare og skytjenester med tilhørende tjenester. Den nye kontrakten har en varighet på fire år. Med rammeavtalen vil NAV gjennom avropsprosesser fornye og erstatte produkter (standard programvare og skytjenester) i dagens portefølje med nye. Disse skal støtte oppunder det omfattende digitaliseringsarbeidet som pågår i NAV.

– Atea har levert både utstyr, programvare og tjenester til NAV i mange år, og er glade for at tilliten er utvidet med en ny avtale. Vi skal de neste årene bistå NAV med anskaffelse og bruk av standard programvare og skytjenester. Atea er med sin erfaring og solide kompetanse innenfor IT-sikkerhet og personvern en godt kvalifisert samarbeidspartner for NAV de neste årene, sier Ole Petter Saxrud, administrerende direktør i Atea Norge.

Viktig samfunnsoppdrag

Avtalen inneholder leveranser og konsulenttjenester innenfor områder som blant annet automatisering og drift av infrastruktur, backup og lagring, overvåkning, tilgangsstyring og databaser.

– NAV er en framoverlent virksomhet med et enormt viktig samfunnsoppdrag. Vi gleder oss til å være en rådgiver som utfordrer, effektiviserer og finner sikre løsninger tilpasset NAVs digitale behov framover, sier Saxrud.