INNGÅR AVTALE: Line Hamborg Aufles, kontraktsforvalter Viken Vest, og Borger Kruge, regionsdirektør i Atea, ser frem til et godt samarbeid. (Foto: Atea)
INNGÅR AVTALE: Line Hamborg Aufles, kontraktsforvalter Viken Vest, og Borger Kruge, regionsdirektør i Atea, ser frem til et godt samarbeid. (Foto: Atea)

Viken Vest inngår en rammeavtale med Atea

Skal levere it-utstyr til 20 kommuner.

Publisert Sist oppdatert

Viken Vest innkjøpssamarbeid har inngått en omfattende rammeavtale med Atea for anskaffelse av nytt it-utstyr gjennom leasing og kjøp. Avtalen omfatter blant annet stasjonære pc-er, tynnklienter, skjermer, nettverkskabler og reserveutstyr.

– Vi er stolte og glade over å få fornyet tillit av Viken Vest i dette viktige samarbeidet for å sikre gode digitale arbeidsplasser og økt læring i skolen. På denne måten opplever vi at vi er med å gjøre kommunenes administrasjon enda mer effektiv, og sikre at skolene når sine læringsmål. Det passer flott i vår arbeid for å bygge Norge med it, sier Borger Kruge, regiondirektør i Atea Norge, i en pressemelding.

Strategisk viktig

Når kommunene samarbeider på denne måten gir det bedre avtaler, der kommunale interesser står i sentrum og vi minimerer transaksjonskostnadene i den enkelte kommune.

– Dette er en strategisk viktig avtale for kommunene i Viken Vest Innkjøpssamarbeid. Når kommunene samarbeider på denne måten gir det bedre avtaler, der kommunale interesser står i sentrum og vi minimerer transaksjonskostnadene i den enkelte kommune. Vi opplever at Atea er en trygg samarbeidspartner som er opptatt av å ivareta kommunenes interesser og gir god kundeservice i alle ledd. Vi er spesielt imponert over Atea sin fremoverlente holdning når det kommer til bærekraft. Her har vi allerede dratt god nytte av Atea sin verdifulle kunnskap også ut over it-området. Vi ser frem til et godt og fruktbart samarbeid de neste 6 årene, uttaler Line H. Aufles, kontraktsforvalter Viken Vest.

Avtalen er et samarbeid initiert av kommunene Øvre Eiker, Lier, Ringerike og Modum kommune og Atea og gjelder for hele 20 kommuner i Viken Vest. Rammeavtalen skal også dekke andre juridiske enheter i Viken Vest som kommunale foretak og andre organer under kommunal forvaltning.

Avtalens verdi er på 50 millioner kroner pr. år, og løper i de neste 6 årene (2+4 år).