FORSVARS-IT: Ole Petter Saxrud, administrerende direktør i Atea Norge, er fornøyd med forlenget tillit fra Forsvaret. (Foto: Jonas Mathiassen)
FORSVARS-IT: Ole Petter Saxrud, administrerende direktør i Atea Norge, er fornøyd med forlenget tillit fra Forsvaret. (Foto: Jonas Mathiassen)

Atea vinner rammeavtaler med Forsvaret

Atea har vunnet fire rammeavtaler med Forsvaret til verdi på opptil 8,35 milliarder kroner.

Publisert Sist oppdatert

Avtalene har en varighet på fire år med mulighet for forlengelse på inntil tre år, og gjelder flere it-leveranser til forsvarssektoren, skriver Atea i en pressemelding.

– Vi er utrolig stolte over at Forsvaret har tildelt Atea nye rammeavtaler. Med disse avtalene forsterker vi vår posisjon som Norges ledende leverandør på it-infrastruktur og digitale løsninger. Forsvaret får tilgang til et kompetent og dedikert team, som jobber og har jobbet mot forsvarssektoren i mange år, med hele Atea i ryggen, sier Ole Petter Saxrud, administrerende direktør i Atea Norge, i meldingen.

Forlenget samarbeid

Forsvaret er oppgir at de er fornøyde med Atea sine tidligere og pågående leveranser, og ser frem til videre samarbeid.

– At Atea igjen vinner kontrakter med Forsvaret etter en anbudskonkurranse er en bekreftelse på Ateas konkurransedyktighet nasjonalt, sier brigader Håkon Warø, nestkommanderende i Forsvarets logistikkorganisasjon.

Gjennom rammeavtalene skal Atea levere ikt- produkter og -tjenester innenfor arbeidsplass, nettverk, datarom, ikt-utstyr, vedlikeholdstjenester og logistikk- og installasjonstjenester.

– Vi er veldig takknemlige over samarbeidet med Forsvaret. Vi har hatt et langt og godt forhold gjennom mange år. Disse nye rammeavtalene viser en enorm tillitt til oss som selskap. I tillegg betyr det noe ekstra for oss å kunne bistå forsvarssektoren som har en så viktig og samfunnskritisk rolle, sier Saxrud.