Sertifisering for AV-bransjen
Sertifisering for AV-bransjen

AV-ekspert til Norge

Leteng har invitert AV-ekspert Marcus Yarborough fra Avixia til å holde et dyptpløyende kurs om IP-nettverket som fremtidens infrastruktur for audiovisuelle signaler. 

Ifølge en pressemelding fra Leteng vil Marcus Yarborough fra Avixia  gjeste Norge og Oslo fra 10. april 2018. Da skal han holde et tre-dagers kurs om AV over nettverk. Deltagere vil få en grundig forståelse av nettverksarkitektur, komponenter, protokoller, sikkerhet og viktige hensyn for å implementere AV via nettverk.

Samler over 80.000 AV-folk

Avixia står bak InfoComm-messer rundt om i verden og arrangerer årets høydepunkt for norsk AV-bransje, Integrated Systems Europe i Amsterdam. I år var 1.296 utstillere og 80.923 besøkende tilstede.

Avixia har holdt på som organisasjon siden 1939. De er blitt en global og ledende ressurs for AV-standarder, sertifisering og opplæring og et knutepunkt for faglig samarbeid, informasjon og felleskap.

– Vi har gjennom flere år samarbeidet med Avixia som deres partner i Norge for kursing mot CTS sertifisering. AV over IP vil gi mange nye muligheter, men det setter også nye krav til kompetanse. Vi er derfor stolte av å kunne tilby Avixia sitt Networked AV Systems her i våre lokaler, sier Øyvind Jacobsen, markedssjef i Leteng i pressemeldingen.

Kurset passer for integratører, designkonsulenter, AV og it-ledere og it-fagfolk som har ansvaret for å designe, implementere eller vedlikeholde AV-systemer. Jacobsen fra Leteng anbefaler de som er interessert i å være tidlig ute med påmeldingen, da han spår at plassene vil gå raskt