AWS-PARTNER: - Denne akkrediteringen viser nok en gang at Nordcloud er den nordiske rådgiveren med mest kompetanse på public cloud og AWS, sier norgessjef i Nordcloud, Sophus Slaatta.
AWS-PARTNER: - Denne akkrediteringen viser nok en gang at Nordcloud er den nordiske rådgiveren med mest kompetanse på public cloud og AWS, sier norgessjef i Nordcloud, Sophus Slaatta.

Første nordiske AWS MSP

Nordcloud klar for outsourcing av skymiljøer som den første AWS Managed Services Partner i Norden.

Amazons første premium partner i Norden, finske Nordcloud, etablerte seg i Norge i februar i fjor. Etter grundig revisjon har selskapet nå oppnådd å bli den første AWS Managed Service Partner i Norden.

For å oppnå denne akkrediterigen må selskapet først gjennomføre og bestå revisjon utført av en tredjepart, der evne til å planlegge, bygge, integrere, drifte, optimalisere og sikre AWS-leveranser valideres.

- For våre norske kunder er det meget verdifullt at vi nå etter en grundig revisjon har blitt en AWS Managed Services Partner, som det første selskapet i Norden, sier norgessjef Sophus Slaatta i Nordcloud. 

Klare for drift

Nordcloud har i dag omlag 30 kunder som har satt ut drift av sine AWS-baserte løsninger til selskapet, og Slaatta mener akkrediteringen som AWS Managed Service Partner vil bidra til å trekke inn flere.

- Vi opplever at et antall norske kunder i stor grad lar utviklerne sine ta i bruk AWS-plattformen selv, uten å involvere eksisterende it-driftsorganisasjon. Dette kan over tid føre til organisasjonen unngår å oppnå en mest mulig sikker og effektiv drift av skymiljøet sitt, sier Slaatta.

- For kunder som ønsker at et ekspertmiljø skal ta ansvar for skymiljøet deres 24/7/365, kan denne jobben outsources til oss, avslutter han.

Nordcloud har hovedkontor in Helsinki og avdelinger i Stockholm, Malmö, Oslo, London, og München.