Foto: Apple

Beats Studio Buds med tre hotte nye farger

Apples suksess fra forrige sommer fortsetter å levere.

Publisert Sist oppdatert

Beats Studio Buds har kommet i tre nye farger: Rosa solnedgang, månegrå, og havblå. Det kan være farger?

Modellen ble lansert i fjor sommer, og tilbyr trådløs støyreduksjon og kraftig lyd.

Hva mer kan du forvente deg, ved siden av kulhets-faktoren? Ved siden av sitt besnærende lite format så får du likevel lyd gjennom et helt døgn - opptil åtte timers lyttetid med inntil to ekstra ladinger fra etuiet. Og er hundre og ett ute så kan du få éntimes ekstra avspilling med 5 min hurtiglading (USB-C-tilkobling).

Det er klart det avhenger av bruken, slik som for eksempel ANC støyreduksjonen - som forøvrig kommer i to ulike modus: Støykanselering, og transparens. Trådløs-biten er takket være Class 1 Bluetooth - og dermed plattformuavhengig slik at også Android-brukere er velkomne.

Ellers er ørepluggene svette- og vannbestandige med en IPX4-rangering. Det betyr treningsmodus, men ikke full og lengre tids eksponering for vestlands-vær. Proppene kan kontrolleres ved berøring, og om du har hendene opptatt så kan du også la Siri ta seg av kontrollen.

For personlig passform medfølger det øreplugger (tupper) i fire størrelser i mykt silikon.

Pris? 1590 kroner, totalt kan du velge mellom seks ulike farger. Du klarer nok å finne en du liker. Tilgjengelig nå. Sjekk ut en promo-video nedenfor.

Via Beats