STYRKER PORTEFØLJEN: Oppkjøpet har gitt EET Europarts større tyngde på AV-siden, sier Bjørn Berg. (Foto: Niklas Sandberg)
STYRKER PORTEFØLJEN: Oppkjøpet har gitt EET Europarts større tyngde på AV-siden, sier Bjørn Berg. (Foto: Niklas Sandberg)

EET Europarts kjøper Lys & AV-teknikk

Breddedistributøren EET Europarts utvider AV-tilbudet sitt.

Publisert Sist oppdatert

Med oppkjøpet av Lys & AV-teknikk styrker EET Europarts sin portefølje på oppheng, signal/styringsteknologi og lyd, forteller en pressemelding. Bemanningen blir styrket med fem medarbeidere med lang fartstid i bransjen.

EET Europarts er en av Europas ledende distributører innen IT og forbrukerelektronikk, med virksomhet og datterselskaper i 26 land. De er Nordens største AV-distributør med kjente merkevarer som NEC, Benq, SMS, OneLan, Polycom med flere.  

Først i Norge

Administrerende direktør i EET Europarts Bjørn Berg er svært fornøyd med oppkjøpet:

-- Lys & AV-teknikk passer godt inn med produkter der EET Europarts trenger større tyngde. Gjennom dette oppkjøpet kan vi nå tilby et bredt utvalg av kvalitetsprodukter og et sterkt team for å støtte våre kunder. Dette sikres nå som vi overtar et antall dyktige medarbeidere fra Lys & AV-teknikk. Implementeringen vil først skje i Norge, deretter vil Pro AV satsingen på signal og lyd implementeres i resten av gruppens datterselskaper i Europa og Afrika.

Lys & AV-teknikk ble grunnlagt av Finn Kvalheim i 1992. Kvalheim, som nå er daglig leder, er glad for å ha funnet riktig eier til selskapet han har utviklet over så mange år:

-- Ser man på hvor godt EET Europarts har lykkes innen AV, POS, overvåkning, nettverk og andre forretningsområder føler jeg meg trygg på at EET Europarts er det riktige valg. EET Europarts har også en unik og svært effektiv distribusjonsmodell. Kombinert med sterk produkt- og salgskunnskap fra våre ansatte er jeg sikker på at det vil gi en betydelig vekst.