BRANSJE:

MERITTLISTE: Bente Sollid Storehaug ble kåret til 7. viktigste nordmann på Internett av Kapital Data i1997. I 1999 ble hun nominert til årets it-leder av ComputerWorld. Sammeåret ble hun i tillegg kåret til Norges 10. mektigste kvinne av Økonomisk Rapport. Hun er også utpekt som en av de 50 fremste teknologi-kvinnene i Norge og var i 2018 finalist i Women´s Board Award. (Skjermdump: bentesollistorehaug.no)

Hun blir styreleder i Sonat

Sonat-gruppen har utnevnt Bente Sollid Storehaug som styreleder.

Bente Sollid Storehaug er utnevnt som leder for styret i Sonat Topco AS. Styret består i tillegg av Kjartan Storli, eier og nøkkelansatt i Sonat, og Daniel Hallberg, investeringsansvarlig for VIA Equity. 

Storehaug har lang fartstid i bransjen. På 90-tallet grunnla hun selskapet Digital Hverdag, som gjennom navnet Cell Network ble børsnotert i Stockholm på slutten av 90-tallet. Selskapet hadde en markedsverdi på 9 milliarder svenske kroner. I 2000 var selskapet det største internett-konsulentselskapet i Europa og verdens tredje største. Senere ble den norske delen fisjonert ut og notert på Oslo Børs under navnet Bouvet ASA.

Hun har i tillegg hatt et 40-talls styreverv i norsk næringsliv.

Som nyutnevnt styreleder vil Storehaug ha en sentral rolle i å veilede Sonat-gruppen mot videre suksess og innovasjon i det stadig skiftende it-landskapet. 

Hennes strategiske visjon, ledelsesdyktighet og omfattende bransjekunnskap posisjonerer henne som en uvurderlig ressurs for selskapet, skriver Sonat i en pressemelding.