MER SAMARBEID: Anil Agarwal i Capgemini er fornøyd med å ha forlenget samarbeidet med Entercard. (Foto: Jon Skille Amundsen)

Ny sjef for Capgemini Skandinavia

Anil Agarwal er ny president for Capgeminis skandinaviske operasjoner.

Publisert Sist oppdatert

Anil Agarwal ble forfremmet til President for Capgemini Scandinavia Business Unit medio 2018. I tillegg er han Executive Vice President hos Capgemini. 

Siden han kom til Capgemini i 2012, har Anil hatt ulike lederstillinger i regionen. Tidligere i år ble han utnevnt til administrerende direktør for Norge og Sverige. Etter en vellykket utvikling i begge land, har Anil nå blitt utnevnt til President for Scandinavia Business Unit. Agarwal har en Bachelor i matematikk fra St. Stephen’s College i Delhi og en Master of Business Administration fra Indian Institute of Management i Bangalore. Han har bodd i Europa i snart 20 år, med Stockholm som sin hjemby hvor han bor sammen med kone og to døtre.

– Agarwal har levert svært gode resultater gjennom alle år i Capgemini, og vi er glade for å utnevne ham til President for den nye forretningsregionen i Capgemini som heter Scandinavia Business Unit. Anil og hans lederteam er godt posisjonert i regionen for å bringe både bredden og dybden av vår kompetanse til våre kunder, fra teknologitjenester til rådgiving og innovative digitaliseringsprosjekt. Jeg er overbevist om at Anil kommer til å bruke hele spektret av våre tjenester og talenter, til nytte for det Skandinaviske markedet, sier Olivier Sevilla, Group Executive Board member og CEO of Europe Strategic Business Unit hos Capgemini.